Most Upvoted

Tickets bestellen

Background

Tickets kopen voor de LIVE VIEWING van de FORMULA ONE HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2020 kan vanaf nu! LET OP, SPECIALE ‘LIVE VIEWING KORTING’! OP = OP! Zowel op de gezinstribune als in de Racefeestzaal beleef je de LIVE VIEWING van de FORMULA ONE HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2020 vanaf pole position door onze gigantische schermen terwijl de mooiste racegeluiden en het vertrouwde commentaar van Ziggo Sport door de Jaarbeurs klinken. Verder geniet je onder meer van DE SNOLLEBOLLEKES, de finales van het NK Simracen en ons ESPORTS-PLEIN waar je jezelf uit kunt leven. Met onze zoektocht naar de leukste grid girl en grid guy van Nederland, live optredens van onder meer Django Wagner, Wolter Kroes en DE SNOLLEBOLLEKES wordt het een onvergetelijke dag. Zeker weten dat jij erbij bent? Bestel dan nu hieronder jouw tickets!

Hieronder zie je de shop waar je direct jouw tickets kunt bestellen. Tip: check de speciale ‘live viewings korting’ en reserveer ook gelijk een locker voor de jassen en de tassen! Ben je benieuwd naar de zaalindeling? Bekijk dan onder de shop de visuals van onze zaal-indelingen. Overigens garanderen wij dat je zowel in de Racefeestzaal als op de gezinstribune kunt genieten van optimaal beeld van onze grote schermen.

LET OP! KAARTVERKOOP GESTAAKT

Ook het Racefeest ontkomt niet aan de situatie die ontstaat door de Corona-uitbraak. Sinds vrijdagmiddag 13 maart communiceert de Formule 1-organisatie dat het seizoen eind mei 2020 van start gaat. Dit zou betekenen dat ook de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 vervalt. Op dit moment is dit echter nog niet door de organisatie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 bevestigd. Uiteraard proberen wij zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen. Tot die tijd hebben wij besloten de kaartverkoop tijdelijk te staken. WIj informeren u zodra er meer nieuws is.

Let op, tijdens het bezoek aan het RaceFeest 2020 zijn ons bezoekersreglement en onze huisregels van toepassing. Deze kun je uiteraard bij ons opvragen. Door jouw gewaardeerde aankoop af te ronden bevestig je het bezoekersreglement en onze huisregels te hebben gelezen en deze te accepteren.

Tickets RaceFeest 2020 Racefeest Zaal

Als je gezellig wilt genieten en de sfeer wilt beleven door mee te dansen, te hossen en misschien wel in polonaise te gaan na de overwinning van jouw favoriete coureur is de Racefeest zaal echt iets voor jou. Kijk maar.

Tickets bestellen voor de Racefeest zaal kan vanaf nu. Dit kun je verwachten.
Team RaceFeest | RaceFeest.nl De Racefeest zaal, plaats voor zo’n 15.000 party-animals. Optimale beleving is gegarandeerd met drie levensgrote schermen!

Wil je lekker zitten terwijl van het RaceFeest geniet? Gezellig bijkletsen terwijl de kinderen genieten van het esports-plein of vanuit jouw stoel genieten van het NK Simracen? Dat kan!

Tickets Racefeest 2020 Race Tribune

Op onze Race Tribune zit je heerlijk terwijl je geniet van al het spektakel rondom de Nederlandse Formule 1-race. Je hebt natuurlijk prima zicht op het podium waarop we het NK Simracen en andere verrassingen organiseren en de twee gigantische live schermen die naast het podium staan voor ideale zichtlijnen. Wil je ook meegenieten van de artiesten die optreden in hal 1 of de verkiezing van mooiste Grid Girl of Grid Guy van Nederland? Geen punt. Op de grote schermen beleef je alle activiteiten in de andere zaal via live stream mee alsof je vooraan zit.

Tickets voor de Race Tribune van het Racefeest 2020 zijn nu te koop!
Team RaceFeest | RaceFeest.nl Met 3.000 fans genieten van o.a. het NK Simracen, activiteiten in de andere zaal en naturlijk de Formula One Heineken Dutch Grand Prix 2020, die we op grote schermen live streamen? Geen punt, jouw stoelen staan al klaar!

Deze belevenis wil je natuurlijk niet missen. Als je even terug scrolt naar boven en nu jouw kaarten bestelt weet je zeker dat je erbij bent. Wacht niet tot het te laat is!

Meer informatie?

Wil je eerst weten wat je exact kunt verwachten? Bekijk dan ons programma. Als je vragen hebt kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Je kunt natuurlijk ook direct een vriend(in) tippen via social media. Met een van de knoppen hieronder is dat super makkelijk!