Most Upvoted

Racefeest Supportacties ‘Racen voor elkaar’ 2020

Background

Als organisatie van het Racefeest vinden wij het belangrijk om ook iets te betekenen voor de mensen die door omstandigheden niet de luxe positie hebben om in goede gezondheid van het Racefeest te genieten. Daarom helpen wij onder het motto “Racen doe je voor elkaar!” diverse maatschappelijke initiatieven bij het behalen van hun goede doelen. Op deze pagina zie je alle initiatieven die wij ondersteunen. Helaas zijn er ook hier kwaadwillenden. Daarom stellen wij duidelijk: Als de actie niet op deze pagina genoemd wordt ondersteunt Racefeest deze actie dus niet!

De initiatieven die wij ondersteunen zie je hierna genoemd op volgorde van goedkeuring van aanvraag. Wil jij ook ondersteuning voor het maatschappelijke doel waar jij je voor inzet? Op deze pagina lees je daar meer over.

Roparun: Team Sterk Staaltje

Team RaceFeest | RaceFeest.nl

De Roparun behoeft nauwelijks introductie. Een van de teams die de estafetterace loopt en zo geld ophaalt voor mensen met kanker. Wij steunen hun veiling door kaarten voor de Racefeestzaal aan te bieden als veiling-item. Natuurlijk kun je de veiling volgen en/of meer informatie vinden over Team Sterk Staaltje op hun website.

Gele-ballon.nl: Help Wenda

Multiple Sclerose is een progressieve invaliderende ziekte. Het vrienden-initiatief Gele Ballon heeft zich vastgebeten in de wens om een maatwerk rolstoel met elektrische ondersteuning te realiseren voor Wenda, zodat zij weer zelfstandig kan gaan deelnemen aan de maatschappij. Voor haar is het momenteel bijvoorbeeld onmogelijk om het Racefeest te bezoeken. Daarom racen wij voor ook voor haar en organiseren we een unieke veiling op 14 november 2019! Wil jij meer weten over de ruil-, doneer- en veiling-acties of de blog van Wenda? Kijk dan op www.gele-ballon.nl. Update: mede dankzij het winnende bod op de VIP-kaarten heeft Wenda inmiddels haar rolstoel met elektrische ondersteuning ter beschikking. Gefeliciteerd Wenda!