Racefeest partners

Background

Wanneer je aan een project als het Racefeest begint is het nodig om goede partners om je heen te verzamelen. Je kent het gezegde wel: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.” Wie mij op de eerste dag had verteld dat we zo ver zouden komen had ik wellicht meewarig aangekeken. Toch zijn we nu zo ver dat we het Racefeest 2020 kunnen presenteren. Dat had niet gelukt zonder de inzet en het vakwerk van onderstaande partners. Daarom stel ik ze graag (in willekeurige volgorde) aan je voor.

Exclusieve LinkedIn-specialist: GrowLarge

Team RaceFeest | RaceFeest.nl

GrowLarge is opgericht door Ginger Lebbink en het snelst groeiende netwerk van LinkedIn-influencers in Nederland. Als je het Racefeest 2020 op jouw LinkedIn-tijdlijn voorbij ziet komen weet je bij deze wie je daarvoor mag bedanken. Als exclusieve LinkedIn-specialisten behartigen zij ook onze zaken op dit platform. Wil je dus op LinkedIn samenwerken met het Racefeest en/of weten hoe je jouw eigen merk snel moet laten groeien? Neem dan even vrijblijvend contact op met GrowLarge en zij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Grafische vormgeving: Creative Toko

Team RaceFeest | RaceFeest.nl

Als je mooie beelden, logo’s en andere ontwerpen wilt die ook nog eens de aandacht trekken moet je op zoek naar een creatieve ‘vogel’. In onze zoektocht liepen wij zelfs tegen een creatieve Toko aan. Het klikte direct en inmiddels ken ik Diëgo als iemand die doet wat hij zegt en voor wie ‘afspraak is afspraak’ een understatement is. Avonden, weekenden en vakanties, steeds kreeg ik binnen 24 uur een reactie of een strak ontwerp. Ben jij benieuwd hoe je jouw bedrijf een boost geeft door eigentijdse en kwalitatieve grafische vormgeving? Diëgo van Creative Toko legt het je graag uit.

Video-opnames en montage: EVC Multimedia

Team RaceFeest | RaceFeest.nl

Dat onze host en presentator Edward van Cuilenborg onnoemelijk veel ervaring heeft opgedaan op TV en daarmee zelfs de best bekeken uitzending ooit op SBS6 scoorde is wellicht bekend. Als je dan vertelt dat hij, voordat hij bij SBS 6 zeven jaar lang onder meer de Formule 1-sportverslaggeving onder zijn hoede nam is dat ook wel bekend terrein. Voor deze jaren was hij een vast NOS-gezicht. In die tijd heeft hij ook leren editen en dat leidt tot verrassende resultaten. Zijn films gaan namelijk regelmatig viral en ook de Racefeest-filmpjes zijn van zijn hand. Ben jij benieuwd hoe een promo-video van jouw bedrijf met Edward als voice-over kan scoren? Praat dan eens met Edward van Cuilenborg, eigenaar en naamgever van EVC MultiMedia Producties.

Fotografie: Stam Productions

Team RaceFeest | RaceFeest.nl

De fotoprofielen die Sebastiaan Stam op Pexels en Unsplash aanmaakte scoren inmiddels elk meer dan 40 miljoen views. Ook wij waren direct getroffen toen wij zij foto’s zagen. Toen wij contact met hem opnamen bleek dat hij nog veel meer mooi beeldmateriaal had. Dit zie je vanaf nu dan ook exclusief via onze site. Wil jij zelf ervaren hoe goede foto’s jouw boodschap kunnen versterken? Neem dan eens contact op met Sebastiaan van Stam Productions.

Ook partner worden?

Wij kunnen momenteel met name zakelijk partners gebruiken op het gebied van website beheer en promotie van het Racefeest op social media (uiteraard met uitzondering van LinkedIn). Uiteraard staan we ook open voor andere ideeën en mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.