fbpx

De Racefeest locatie: Jaarbeurs

Background

Aangezien de racefans verspreid zijn over heel Nederland kunnen we natuurlijk niet om een centrale locatie heen. Amsterdam valt af, want de wegen en treinen naar Zandvoort zullen wel vol zijn. Rotterdam valt ook af, want daar is men dan vol in voorbereiding voor het Songfestival. Gelukkig hadden wij voor die tijd de ideale locatie al op het oog. Nu is het zover… Racefeest 2020 vindt plaats @ Jaarbeurs!

Dit wordt de Racefeest locatie

We zochten een locatie die centraal gelegen is, goed bereikbaar is met openbaar vervoer en ook nog eens voldoende parkeergelegenheid heeft. Daarnaast moest de locatie groot genoeg zijn om zo veel mogelijk racefeest-fans te ontvangen en de stijlvolle uitstraling hebben die het Racefeest en haar fans verdienen. Als je deze eisen inventariseert is er eigenlijk maar één logische keuze:

Racefeest 2020 in de Jaarbeurs
Jaarbeurs Utrecht Het Racefeest 2020 in de Jaarbeurs!

Op 9 oktober 2019 was het zover en konden we met dit persbericht aankondigen dat onze locatie officieel is.

Wat kan je @ Jaarbeurs verwachten?

Jaarbeurs is wellicht de meest centrale evenementenlocatie van Nederland. Direct tegenover het centraal station, met genoeg parkeergelegenheid en een professionele organisatie heeft Jaarbeurs alles in huis om van het Racefeest 2020 een onvergetelijk evenement te maken. In hal 2 wordt je met alle egards ontvangen en zorgen we voor een veilig en gezellig Racefeest met vrienden of voor het hele gezin.

Hal 1 wordt die dag onze Racefeesthal. De hele dag door feest met het live podium en grote schermen zodat iedereen ons programma kan volgen.

Aan de andere kant van hal 2 ligt Hal 3, onze esports-hal. Hier kun je de hele dag zelf het racen beleven. Ook kun je hier getuige zijn van de finale van het NK Simracen.

Wie kan je @ Jaarbeurs verwachten?

Bij een top-feest en een top locatie hoort natuurlijk ook een presentator van naam. Die hebben we gevonden! Met zo’n gelegenheid willen we natuurlijk ook een top-programma bieden en dat hebben we ook!

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en heb je dadelijk voorrang om kaartjes te kopen als de kaartverkoop van start gaat in november. Ben jij erbij en/of doe je mee? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

GRATIS: de Racefeest NIEUWSBRIEF!

Onze updates direct in jouw mailbox (we spammen niet)
SCHRIJF JE IN
close-link