Most Upvoted

RaceFeest 2020 in de media

Background

Dat we met het RaceFeest aan een uniek evenement werken blijkt wel uit de uitgebreide media-aandacht. Op deze pagina laten we je graag kennis maken met onze mediapartners en bieden we een wisselende selectie van wat er over RaceFeest 2020 in de media wordt geschreven. Ook lees je hoe je als vertegenwoordiger van de pers contact met ons op kunt nemen.

RaceFeest 2020 in de media met partners

Om ervoor te zorgen dat het leukste RaceFeest van Nederland ook de aandacht krijgt die het nodig heeft werkt het RaceFeest samen met een select aantal mediapartners. Als eerste stellen we graag de mediapartners van het RaceFeest aan u voor.

Heeft u ook interesse om de mogelijkheden voor een mediapartnerschap te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Media-vragen voor RaceFeest 2020?

Heeft u persvragen voor het Racefeest, wilt u een interview of heeft u vragen voor de organisatie? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan door een e-mail te sturen naar: media(@)racefeest.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen via +31 30 – 20 72 9 72.

RaceFeest in de media

Naast onze vaste mediapartners besteedt de pers ook regelmatig aandacht aan het RaceFeest. Hieronder ziet u een steeds wisselende selectie van de berichten over het RaceFeest.

Racefeest @ social

Ook op social media ontbreekt het Racefeest natuurlijk niet. Zo ziet u boven en onder al onze bijdragen de handige knoppen waarmee u de bijdrage direct kunt delen met vrienden en familie. Ook ziet u rechts bovenin beeld hoe u ons kunt vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Youtube. Kortom, u hoeft het Racefeest in de media dus nooit te missen.

Ook het Racefeest zelf hoeft u uiteraard niet te missen. Bestel snel uw tickets, op = op!