fbpx

Het RaceFeest programma

Background

Tijdens het racefeest is iedereen welkom. Of je nu een party-animal bent of een echt gezinsdier, wij hebben op je gerekend. Kies jij voor de Racefeestzaal of voor de gezinstribune? Wij leggen je uit wat je op 3 mei 2020 rond ‘de race der races’ kunt verwachten. Dit zijn de highlights uit het programma van Racefeest 2020.

Welkom op het Racefeest 2020!

Met het RaceFeest organiseren we een nieuw evenement. Spannend, want ook als je niet op Zandvoort kunt zijn maak je een unieke belevenis mee. Ben jij benieuwd wat je kunt verwachten? Hieronder zie je ons programma voor een fantastisch Racefeest. De artiesten en de tijden dat zij ons met een bezoek komen vereren staan vast. De programma-onderdelen ook. De details van het evenement vullen we richting 3 mei 2020 in, maar dat je een dag lang top-entertainment en race-beleving meemaakt waar je nog lang over na zult praten staat vast. Tenminste, als je op tijd jouw tickets koopt. Dit kun je verwachten:

10 uur: deuren RaceFeest open

Vanaf 10 uur zwaaien de deuren @Jaarbeurs open om jullie hartelijk welkom te heten. Natuurlijk kun je rustig verkennen wat er allemaal te beleven is. Ons esports-plein is dan ook geopend, dus je kunt direct actief ontspannen. Natuurlijk kun je ook genieten van het moois dat onze exposanten te tonen hebben en de beleving op je in laten werken.

10.30 uur: opening Edward van Cuilenborg

Als je jouw eerste rondje hebt gemaakt en de voorpret voor de dag begonnen is neemt onze presentator en host Edward van Cuilenborg je mee op ontdekkingstocht door een dagje RaceFeest. Wat gaat er gebeuren en hoe kan jij maximaal meedoen? Edward vertelt het graag!

10.45 uur: start programma en finales

Als Edward jou welkom heeft geheten kan het feest echt beginnen. Het programma barst los en de eerste finalerondes van het NK Simracen en/of de zoektocht naar de leukste Grid Girl en Grid Guy van 2020 gaan beginnen. Heb jij er al zin in?

11.15 uur: warming up met DJ Nicklebass

Team RaceFeest | RaceFeest.nl

Een RaceFeest zonder feest kan natuurlijk niet. Daarom kaapt DJ Nicklebass de DJ-booth en warmt hij jullie op voor een feest zoals alleen jullie dat kunnen beleven.

 

11.45 uur: vervolg programma en finales

Na de warming up met DJ Nicklebass moet de sfeer erin zitten. Dat komt goed uit, want zo ben je extra uitbundig om jouw favorieten toe te juichen bij het vervolg van de finales die vandaag op het programma staan. Natuurlijk kun je ook zelf jouw energie kwijt op ons esports-plein, dat de hele dag geopend zal zijn.

12.30 uur: Ferry de Lits en Django Wagner

Team RaceFeest | RaceFeest.nl

Om 12.30 uur maken we ons podium vrij voor de man die in het zuiden al geen introductie behoeft en in de rest van Nederland ook steeds meer fans aan zich weet te binden, Ferry de Lits.

Team RaceFeest | RaceFeest.nl

Zo rond de klok van 13 uur komt zijn goede vriend ‘Kali’ Django Wagner hem vergezellen voor een aantal duetten. Daarna neemt Django het over. Hij neemt je mee naar de voor hem kenmerkende gipsy-nederpop.

 

13.30 uur: Afronding pre-show en finales

Langzaam maar zeker tikt de tijd door op weg naar de ‘Race der Races’. Voor ons de hoogste tijd om onze laatste finales te houden en de pre-show op te warmen. Het echte Racefeest kan losbarsten!

14.00 uur: Pre-party met Wolter Kroes

Team RaceFeest | RaceFeest.nl

Natuurlijk willen we al vóór de race de Jaarbeurs veranderen in een kolkende feestmassa. Daar hebben wij en jullie vast ook dan al de hele nacht van liggen dromen. Dat komt goed uit, want hij is er weer bij en dat is prima! Het feest kan nu beginnen, want vanaf 14 uur is Wolter Kroes bij ons binnen. Heb jij al zin om mee te zwijmelen of een eerste polonaise te lopen? Ga je gang!

14.30 uur: voorbereiding op hét spektakel

Nog even naar het toilet, een drankje of een hapje of jouw eigen ritueel voor bijgeloof? Het kan allemaal, dus bereid je voor zoals jij wilt.

15.00 uur: LIVE VIEWING FORMULA ONE HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2020

Op het Racefeest beleef je de Formula One Heineken Dutch GP van pole position. In de Racefeestzaal hebben we liefst drie megaschermen die ervoor zorgen dat je geen moment van de ‘Race der Races’ hoeft te missen. Ook op de Racetribune is het genieten geblazen, want twee enorme schermen zorgen ook hier voor optimaal beeld. Uiteraard geniet je van het vertrouwde commentaar van Ziggo Sport en de beleving waar de Oranjefans wereldwijd bekend om staan. Zo wordt de Formula One Heineken Dutch Grand Prix 2020 een onvergetelijke belevenis. Dit wil jij toch niet missen? Met onze speciale LIVE VIEWING KORTING koop je jouw tickets nu wel heel goedkoop, maar wacht niet te lang, want op = op!

17.00 uur: start afterparty

Hopelijk valt de overwinning van jouw favoriete coureur te vieren. In ander geval kunnen we met een grandioze afterparty de kater verwerken. Met ons eigen dweilorkest, dat overigens de hele dag aanwezig zal zijn trappen we onze daverende afterparty af. Zing mee, dans mee en vier feest.

17.30 uur: Snollebollekes op het RaceFeest!

Een feest is eigenlijk niet compleet als de Snollebollekes niet langs zijn geweest. Uiteraard voor mannekes en vrouwkes! Dat wordt Klappen Nondeju en uiteraard gaan we met het hele gezelschap van links naar rechts. Heb jij jouw stapjes al geoefend?

 

 

18.00 uur: DJ Bonte Carlo draait het licht aan

Je gelooft het niet, maar inmiddels is het al acht uur lang een daverend RaceFeest als we DJ Bonete Carlo, bekend van de ‘Seven Nation Army’ en zijn eigen stijl ‘Party Dance Music’ verwelkomen om in eigen stijl een daverend einde van het RaceFeest 2020 te verzorgen. Uiteraard vergeten we de kersverse Nederlands Kampioen Simracen en leukste Grid Girl en Grid Guy van 2020 niet te huldigen.

 

Dit wil jij toch niet missen? Koop snel jouw kaartjes voordat je te laat bent!

Overigens zullen Edward van Cuilenborg, dweilorkest Haagsuh bluf en DJ Nicklebass jou de hele dag door entertainen en blijft het esports-plein de hele dag geopend. Je hoeft je dus geen moment te vervelen. Wil jij gelijk bespreken of jouw vrienden ook zo’n zin hebben in het gezelligste Racefeest van Nederland? Gebruik dan de social media knoppen hieronder om ze te verrassen!

 

GRATIS: de Racefeest NIEUWSBRIEF!

Onze updates direct in jouw mailbox (we spammen niet)
SCHRIJF JE IN
close-link