Most Upvoted

Nieuwsbrief en contact

Background

We houden je graag op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom Racefeest 2020. Als jij je nu aanmeldt mis je geen nieuwtje meer en heb je straks een voordeel. Ook kun je contact opnemen als je vragen hebt, vrijblijvend benieuwd bent naar de zakelijke mogelijkheden of interesse hebt in een (media)partnerschap of sponsoring.

Aanmelden nieuwsbrief Racefeest

Het is heel eenvoudig om jezelf aan te melden voor de nieuwsbrief. Probeer het maar:

Voor de zekerheid herhalen we het even. Na jouw aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Jouw inschrijving is pas compleet als je deze via de bevestigingsmail bevestigd hebt. Wellicht klinkt het als lastig, maar wij waarderen jouw privacy. Bovendien heb je, als je jouw aanmelding bevestigt straks een voordeel als we de kaartverkoop starten. Jij mag dan namelijk als eerste kaarten bestellen en krijgt voorrang op alle andere geïnteresseerden.

Aanmelden als deelnemer NK Simracen?

Natuurlijk kan je jezelf ook voorlopig aanmelden als deelnemer aan het NK Simracen. Uiteraard zit je nog nergens aan vast, maar je weet dan wel dat je de eerste bent die alle informatie ontvangt. Zien we jou straks strijden om het Nederlands kampioenschap?

Ben jij de leukste Grid Girl of Grid Guy van Nederland?

Als jij direct ‘ja’ knikt bij deze vraag dagen wij je uit om je direct te registreren als deelnemer. Uiteraard is de deelname voorlopig en nog vrijblijvend. Zo weet je wel dat je als eerste de informatie ontvangt om jezelf kandidaat te stellen.

Vragen, suggesties of opmerkingen?

Misschien heb je een praktische vraag of wil je iets specifieks weten voor je besluit vragen te stellen. Het kan natuurlijk ook dat je zakelijk met ons wilt samenwerken in de vorm van een (media)partnerschap, sponsoring of een andere idee. Altijd leuk om te sparren, dus vul snel het contactformulier in. We beantwoorden iedereen zo snel mogelijk. We waarderen de moeite die je neemt. We spammen dus niet en geven je netjes antwoord.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Team Racefeest

Het Racefeest wordt georganiseerd door:

Omnimedia Events

Winthontlaan 200 (bezoek uitsluitend op afspraak)

3526 KV Utrecht

T. +31 (0)30 – 20 72 9 72

KvK: 68328656