Jouw presentator en host

Background

Bij een Racefeest hoort natuurlijk een ‘racegezicht’. Of u hem nu kent van de presentatie van de finale van het WK voetbal of van legendarische uitzendingen op SBS of Veronica, vanaf nu ken je hem van de onthulling en vanaf 3 mei 2020 als presentator en host van het racefeest 2020.

Wie is de presentator en host van Racefeest 2020?

Hij is bekend van de NOS, waar hij één van de vaste gezichten achter de sportdesk was. Vervolgens verzorgde hij voor zowel SBS de presentatie van de best bekeken uitzending ooit. Daarnaast deed hij voor SBS liefst 7 jaar lang verslag van de Formule 1-races. Tegenwoordig is hij onder meer host van grote tennistoernooien en werkt hij via zijn eigen mediabureau voor tal van binnen- en buitenlandse sportpartijen.

Youtubers kennen hem van zijn populaire filmpjes met miljoenen views en jij kent hem vanaf nu als presentator en host van het Racefeest 2020. Wij stellen hem dan ook met trots aan je voor:

edward-van-cuilenborg-presentator-racefeest-2020
Team RaceFeest | RaceFeest.nl Met trots presenteren wij ‘Formule 1-gezicht’ Edward van Cuilenborg als jouw host en presentator.