Het RaceFeest programma

Background

Tijdens het racefeest is iedereen welkom. Of je nu een party-animal bent of een echt gezinsdier, wij hebben op je gerekend. Kies jij voor de Racefeestzaal of voor de gezinstribune? Wij leggen je uit wat je op 3 mei 2020 kunt verwachten.

Welkom op het Racefeest 2020!

We beginnen lekker vroeg, want vanaf 10 uur kan het feest beginnen. Zodra de jassen en tassen opgeborgen zijn en je jezelf een beetje georiƫnteerd hebt is het tijd voor de warming up! De verrassende DJ houdt niet van zachtjes doen in de ochtend, dus je kunt direct meedeinen. Zit de sfeer er al in? Gezellig!

eSports en het NK Simracen

Inderdaad, racen gebeurt tegenwoordig steeds vaker achter de computer. Daarom organiseren wij het NK Simracen. Over dit unieke event vertellen we later meer. Twee dingen weten we zeker. Als eerste kan iedereen meedoen en iedereen kan de Nederlands kampioen worden. Ten tweede is het zeker waar de finales van dit spektakel plaats zullen vinden. Natuurlijk bij het RaceFeest!

Wil jij zelf een gooi doen naar het kampioenschap? Je kunt je alvast voorlopig aanmelden!

De leukste grid girl van Nederland

Alweer zo’n uniek race-evenement. Natuurlijk wil het oog ook wat, maar we gaan er zeker geen ‘vleeskeuring’ van maken voor de dames. Iedereen kan zich opgeven om de titel ‘leukste grid girl van Nederland’ te worden. We testen je op jouw spontaniteit en racekennis. Natuurlijk hebben we passende kledingrondes en een mooi prijzenpakket. We houden je zeker op de hoogte. Denk jij dat je de leukste Grid Girl van Nederland bent? Geef je dan direct voorlopig op.

Racebeleving

Natuurlijk kom je niet alleen voor de evenementen maar ook voor de sfeer. Dat komt goed uit, want je bent die dag niet de enige. Wij verwachten zo’n 25.000 feestgangers en er is ruimte voor iedereen. De gezelligste Nederlandse artiesten zijn er ook bij. Namen zijn alleen nog bij de organisatie bekend, dus vissen is zinloos. Feit is wel dat je de hele dag jouw eigen Racefeest kunt vieren.

Uiteraard onderbreken wij onze programmering voor de ‘race der races’, zodat jij in de gelegenheid bent om jouw favoriet hartstochtelijk aan te moedigen. Toegegeven, we zijn niet helemaal objectief want we hopen natuurlijk op Nederlands succes.

Afterparty

Na zo’n dag is het tijd om nog even helemaal je gang te gaan. Dat kan, want de Afterparty wordt gezelligheid tot en met. Slotvraagje, heb jij wel eens gehoord van een oktoberfeest in mei?

Wordt vervolgd… Schrijf je nu gelijk in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niets meer!