Most Upvoted

Jouw presentator en host

Background

Bij een Racefeest hoort natuurlijk een ‘racegezicht’. Of je Edward van Cuilenborg nu kent van de presentatie van de finale van het WK voetbal of van legendarische uitzendingen op SBS of Veronica; vanaf nu ken je hem ook als presentator en host van het Racefeest 2020.

Wie is de presentator en host van Racefeest 2020?

Hij is bekend van de NOS, waar hij één van de vaste gezichten achter de sportdesk was. Vervolgens verzorgde hij voor zowel SBS 6 als Veronica de presentatie van de best bekeken uitzending ooit. Voor SBS 6 presenteerde hij liefst zeven jaar tal van sporten, waaronder de Formule 1-races. Tegenwoordig is hij onder meer host van grote tennistoernooien en werkt hij via zijn eigen mediabureau voor tal van andere sportpartijen.

Youtubers kennen hem van zijn populaire filmpjes met miljoenen views die hij over Creators FC ( het nationale Youtubers voetbalelftal) maakt en jij kent hem vanaf nu als presentator en host van het Racefeest 2020. Wij stellen hem dan ook met trots aan je voor:

edward-van-cuilenborg-presentator-racefeest-2020
Team RaceFeest | RaceFeest.nl Met trots presenteren wij ‘Formule 1-gezicht’ Edward van Cuilenborg als jouw host en presentator.

Wil jij hem op 3 mei live in actie zien bij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020? Bestel dan jouw tickets. Met onze speciale ‘live viewing korting’ is er nog minder reden om deze racefeestdag te missen!