De Racefeest locatie

Background

Aangezien de racefans verspreid zijn over heel Nederland kunnen we natuurlijk niet om een centrale locatie heen. Amsterdam valt af, want de wegen en treinen naar Zandvoort zullen wel vol zijn. Rotterdam valt ook af, want daar is men dan vol in voorbereiding voor het Songfestival. Gelukkig hadden wij voor die tijd de ideale locatie al op het oog. Nu is het zover…

Dit wordt de Racefeest locatie

We zochten een locatie die centraal gelegen is, goed bereikbaar is met openbaar vervoer en ook nog eens voldoende parkeergelegenheid heeft. Daarnaast moest de locatie groot genoeg zijn om zo veel mogelijk racefeest-fans te ontvangen en de stijlvolle uitstraling hebben die het Racefeest en haar fans verdienen. Als je deze eisen inventariseert is er eigenlijk maar één logische keuze!

Racefeest 2020 in de Jaarbeurs
Team RaceFeest | RaceFeest.nl Het Racefeest 2020 in de Jaarbeurs!

Op 9 oktober 2019 was het zover en konden we met dit persbericht aankondigen dat onze locatie officieel is.

Bij een top-feest en een top locatie hoort natuurlijk ook een presentator van naam. Die hebben we gevonden! Met zo’n gelegenheid willen we natuurlijk ook een top-programma bieden en dat hebben we ook!

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en heb je dadelijk voorrang om kaartjes te kopen als de kaartverkoop van start gaat in november. Ben jij erbij en/of doe je mee? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!