fbpx

Media en Social Media

Waar vind je het Racefeest op Social media? + cadeautje

today11 februari 2020 42

Background

Naa maanden voorbereiding is het zover, het Racefeest staat aan de vooravond van een fiks aantal mooie bekendmakingen. Dit doen we natuurlijk via de website, maar ook via social media. Op al onze kanalen delen we onze blogposts en daarnaast kun je ons ook vinden op social media. Om de aftrap van onze social media campagnes te vieren hebben we een klein cadeautje voor je om alvast in de stemming te komen voor het Racefeest.

Je kunt ons vanaf nu ook vinden op social media. Wij delen sowieso alle berichten die wij op de site plaatsen ook via social media. Daarnaast zullen we per medium verrassen met geschikte content.

Racefeest op Twitter – kort en krachtig

Als we korte en krachtige updates willen delen is Twitter een makkelijke manier om snel te communiceren of een leuke, korte update te delen. Ons Twitter-account vind je hier. Meld je je gelijk aan als je een kijkje neemt? Alvast dank!

Het Racefeest LinkedIn-account

Naast veel persoonlijke aandacht van fans merken we gelukkig ook veel interesse vanuit het bedrijfsleven. Onze zakelijke updates delen we uiteraard via het zakelijk netwerk LinkedIn. Wij kiezen daarvoor bij voorkeur onze LinkedIn-bedrijfspagina. Ons volgen, posts liken of een commentaar achterlaten stellen we zeer op prijs.

Het Racefeest is niet alleen te vinden via social media, maar ook de reguliere media weet ons regelmatig te vinden. Maak kennis met onze mediapartners en bekijk wat andere media over ons schrijven. Op de pagina ‘Racefeest in de media’ zie je alle ontwikkelingen. Liever het racefeest zelf meemaken? Bestel dan snel jouw tickets!

Het Racefeest op Facebook

Op Facebook heeft het Racefeest inmiddels ook haar plek gevonden. Ga jij onze bijdragen delen? Wil jij met al jouw vrienden delen wat jouw favoriete programma-onderdeel wilt of direct met jouw vrienden afspreken hoe jullie naar de Jaarbeurs gaan? Via het Facebook-account van Racefeest kun je jezelf direct uitleven. Heb jij al zin in onze winacties? Ga dan snel de pagina volgen en beleef het Racefeest alvast mee!

Mooiste updates Racefeest op Instagram

Naast Facebook hebben we natuurlijk ook de meer fotogerichte social media. Zo kun je de mooiste beelden vinden op het Racefeest Instagram-account. Natuurlijk waarderen we daar ook interactie!

Het Racefeest op YouTube met cadeautje

Op ons Youtube-kanaal delen we binnenkort de mooiste video’s en leukste Playlists. Om je alvast in de stemming te laten komen hebben we als cadeautje een playlist met de leukste hits van de artiesten die bij ons optreden opgesteld. Vergeet je niet om ons gelijk te volgen?

Zit de sfeer er echt goed in? Dan kun je natuurlijk ook direct jouw tickets bestellen. Wil jij familieleden, vrienden en relaties op de hoogte brengen? Met de handige social-media knoppen hieronder kan je ze direct delen op het medium van jouw keuze. Mogen we jou op 3 mei 2020 verwelkomen?

Written by: Team RaceFeest

Rate it

GRATIS: de Racefeest NIEUWSBRIEF!

Onze updates direct in jouw mailbox (we spammen niet)
SCHRIJF JE IN
close-link